FOTOSESSIONER TIL HUNDEEJERE OG OPDRÆTTERE.

Jeg fotograferer hunde i forskellige miljøer, situationer og til forskellige formål.

Fotosessionen kan foregå hjemme hos dig, ude i naturen, i byen, på træningpladsen, på udstillinger osv.

 

Jeg husker selv, at jeg sommertider savnede en person, som kunne tage sjove billeder af mig og mine hunde på træningspladsen. Det savnede jeg også, når jeg var på udstillinger, og vi havde vundet flotte præmier. Jeg kunne også bruge en hjælpende hånd til at tage billeder af mine hvalpe både til hjemmesiden og til de kommende hvalpeejere, da det er vanskeligt at være alene om at tage nogle gode kvalitetsbilleder af små, hurtige hvalpe.

Derfor har jeg udarbejdet de specielle fotopakker til både almindelige hundeejere og til opdrættere.

 

FOTOSESSIONER

 

- til hundeejere (f.eks. en pakke ”Fra hvalp til hund”, ”En hverdagshistorie”, ”På træningspladsen”, Hvalpen/hunden & familie” osv.)

 

- til opdrættere (f.eks. en pakke ”Hvalpe fra 0 til 8 uger”, ”Tid hos opdrætteren”, ”Avlshunde”)

 

- udstillingsbilleder (f.eks. ”På udstilling”, ”Avlshunde” eller præsentantionsbilleder af din hund i stillinger typiske for racen.)

 

- ART-billede af din hund alene eller sammen med dig. (Obs.: Her diskuterer vi sammen ideen til Art-billedet. Mangler du en ide men vil gerne have et anderledes og utraditionelt billede af din hund, så kommer jeg med flere ideer til det.)

 

- til mine egne fotoprojekter

 

P.S. Jeg er åben for alle ideer, men det skal ALTID være inden for estetiske og moralske grænser.
Uanset formål og lokaliteter stræber jeg atid efter kvaliteten! Fotografering foregår på hundens præmisser, og jeg har god erfaring med, hvordan man får hunden til at synes om at være fotomodel.
Så jeg satser på en god oplevelse for dig og hunden og på, at det endelige resultat skal blive tilfredstillende både for dig som kunde og for mig som fotograf!
Mangler du ideer til fotografering af din hund, så har jeg mange af dem!
Skriv til mig og fortæl lidt mere om din hund - så vender jeg tilbage med forslag.
              _____________________________________________
Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have billeder taget af dine BØRN, HESTE, KATTE, osv.
 
Hvis din hund eller dine ideer kan have særlig interesse for mine kørende fotoprojekter, så kan det være, at du får en fotosession til en nedsat pris eller i nogle tilfælde måske gratis.
Husk der er copyright på alle mine billeder. Det betyder at man ikke må bruge dem eller kopire dem uden min tilladelse. Hvis du har fået lov til at bruge mine billeder eller købt en fotosession og betalt for billeder, er det stadig mig som ejer rettighederne til dem. Det vil sige at man ikke må bruge billederne kommercielt, i konkurrencer eller publicere dem med mindre det er aftalt. Vandmærket på billederne må ikke fjernes.
© by Elena Berthelsen