Præsentation.

            Mit navn er Elena Berthelsen, og jeg specialiserer mig mest i Hundefotografering.

Jeg fotograferer hunde i forskellige miljøer og til forskellige formål.
 
Hunde har altid fulgt mig, siden jeg var et lille barn. Mine først tjente penge i sommerferien gik til mit drømmekøb. En hund! Min egen hund!
Det blev en dejlig og meget sød colliehvalp, som blev opdraget efter de bedste anbefalinger, og vi gennemgik flere forskellige kurser sammen. Den blev også til en dejlig udstillings- og avlshund, og der var ingen grænser for mig, og ingen afstand var for lang for at komme på udstillinger eller køre til den helt rigtige han for at få det bedste ud af de planlagte parringer.
Lige nu har jeg tre schnauzere og en lille ældre dame af toy pudel racen. Jeg har fået en opdrætteruddannelse og opdrætter schnauzere. Så megen af min tid bruger jeg på mine hunde (kurser, ture, oplevelser for dem, aktivering osv.)
Jeg kender derfor også til de tricks, der får hunde til at synes om fotografering, og jeg ved, hvad er der forventes af bl.a. udstillingsbilleder og hvalpebilleder.
Min næst største interesse er Fotografering!
Jeg har gennemgået forskellige fotokurser både her i landet og i udlandet. Jeg læser meget om det, involverer mig i flere fotoopgaver og projekter og prøver at holde mig opdateret om de nye tendenser og teknikker.

Hunde er selvfølgelig min hovedinteresse indenfor fotografering, men jeg går også op i:

- Fotografering af heste, katte og andre dyr

- Mennesker

- Street

- Makro

- Landskaber

- Art

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du og din hund vil være med i et af mine fotoprojekter eller vil bestille fotosession hos mig!

 

 

 

Husk der er copyright på alle mine billeder. Det betyder at man ikke må bruge dem eller kopire dem uden min tilladelse. Hvis du har fået lov til at bruge mine billeder eller købt en fotosession og betalt for billeder, er det stadig mig som ejer rettighederne til dem. Det vil sige at man ikke må bruge billederne kommercielt, i konkurrencer eller publicere dem med mindre det er aftalt. Vandmærket på billederne må ikke fjernes.
© by Elena Berthelsen