Hvad laver vi?

Jeg holder meget af Sorte/Hvide fotografier, da jeg synes, at de viser mere klart og tydeligt essensen af billeder og meget tit er de mere grafiske og stilrene, når man har skåret alle de "unødvendige" farver væk.  Man behøver ikke længere at sprede sin opmærksomhed mellem selve motivet og sammenspillet mellem farverne på billedet og forholde sig til de forskellige nuancer. Man bliver ikke påvirket af de "pæne" farver og frastødt af de "grimme". Man ser kun billedet, og kun det. Det giver oftest et stærkere udtryk.

Jeg arbejder også gerne  med farvede billeder, og et udvalg af dem kan I se under links, som kommer snart.

Hunde

Hunde & mennesker

Dog Street

Heste & Andre dyr

Alt andet

Processen

Når jeg tager mine billeder, så nøjes jeg ikke kun med at fange "det nuttede look" på billederne. Jeg går efter nogle mere usynlige træk, noget som vækker følelser og giver ressonance i ens sind.

Nogle gange er jeg mere heldig og hurtigt fanger det, som jeg leder efter. Nogle gange tager fotosessioner længere tid før de rigtige billeder blev taget. Jeg giver sjældent op før jeg opnår det resultat, som mine kunder og jeg kan være tilfredse med. Uanset om vi taler om billeder af hunde, planter eller noget helt andet.

Husk der er copyright på alle mine billeder. Det betyder at man ikke må bruge dem eller kopire dem uden min tilladelse. Hvis du har fået lov til at bruge mine billeder eller købt en fotosession og betalt for billeder, er det stadig mig som ejer rettighederne til dem. Det vil sige at man ikke må bruge billederne kommercielt, i konkurrencer eller publicere dem med mindre det er aftalt. Vandmærket på billederne må ikke fjernes.
© by Elena Berthelsen