Dog Street.

Fotografering af hunde er min absolut største interesse blandt andre genrer og stile for fotografi. Min nysgerighed rækker dog noget længere end kun hundefotografering, og jeg holder meget af f.eks. Street.

Hvad gør man, når to interesser flettes  sammen med hinanden? Ja, man finder bare på et navn, et begreb, som kan forene dem. Derfor fandt jeg på at kalde den slags billeder, som I kan se i dette galleri, for Dog Street.

De motiver, som jeg går efter, handler dog ikke nødvendigvis om hjemløse hunde, som nogle kunne tro. De motiver, som jeg prøver at fange med mit kamera, er mere avancerede og handler mere om forholdet eller samspillet mellem menneske og hund, og gerne om noget mere.

 

Husk der er copyright på alle mine billeder. Det betyder at man ikke må bruge dem eller kopire dem uden min tilladelse. Hvis du har fået lov til at bruge mine billeder eller købt en fotosession og betalt for billeder, er det stadig mig som ejer rettighederne til dem. Det vil sige at man ikke må bruge billederne kommercielt, i konkurrencer eller publicere dem med mindre det er aftalt. Vandmærket på billederne må ikke fjernes.
© by Elena Berthelsen